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Oscar Cruz Alvarez (ORCID: 0000-0003-3069-5483)
Oscar Cruz Alvarez (ORCID: 0000-0003-3069-5483)
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Año
Capacidad antioxidante en variedades de pimiento morron (Capsicum annum L.)
IE Figueroa Cares, MT Martínez Damián, JE Rodríguez Pérez, ...
Interciencia 40 (10), 2015
352015
Postharvest conservation of husk tomato (Physalis ixocarpa Brot. Ex. Horm.) with and without calyx [Conservación poscosecha de tomate de cáscara (Physalis ixocarpa Brot. ex …
O Cruz-Álvarez, M Martínez-Damián, JE Rodríguez-Pérez, ...
Revista Chapingo Serie Horticultura 18 (3), 333-344, 2012
28*2012
Nitrogen fertilization in pecan and its effect on leaf nutrient concentration, yield and nut quality
O Cruz-Alvarez, OA Hernández-Rodríguez, JL Jacobo-Cuellar, ...
Revista Chapingo Serie Horticultura 26 (3), 1-13, 2020
222020
Morphological variation in Guajillo chili pepper plants (Capsicum annuum L.).
A Moreno-Perez, E.C., Cruz-Alvarez, O., Avendaño-Arrazate, C.H., Martínez ...
8th African Crop Science Society Conference, El-Minia, Egypt. 8 (20103268529 …, 2007
22*2007
Physicochemical quality, antioxidant capacity and nutritional value of edible flowers of some wild dahlia species
EA Rivera-Espejel, O Cruz-Alvarez, JM Mejía-Muñoz, ...
Folia Horticulturae 31 (2), 331-342, 2019
192019
Zinc sulphate or zinc nanoparticle applications to leaves of green beans
J Bautista-Diaz, O Cruz-Alvarez, OA Hernández-Rodríguez, ...
Folia Horticulturae 33 (2), 365-375, 2021
182021
Effect of preharvest growth bioregulators on physicochemical quality of saladette tomato
MT Martínez-Damián, R Cano-Hernández, E del Carmen Moreno-Pérez, ...
Revista Chapingo Serie Horticultura 25 (1), 29-43., 2019
18*2019
Actividad enzimática y capacidad antioxidante en menta (Mentha piperita L.) almacenada bajo refrigeración
MT Martínez-Damián, O Cruz-Álvarez, MT Beryl Colinas-León, ...
Agronomía mesoamericana 24 (1), 57-69, 2013
182013
Effect of modified atmosphere packaging on nutraceutical quality and overall appearance of figs stored at 1 C
MT Martínez-Damián, O Cruz-Arvizu, O Cruz-Alvarez
Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj-Napoca 48 (4), 2292-2305, 2020
162020
Phenolic profile and physicochemical characterization of quince (Cydonia oblonga Mill) fruits at different maturity index
G Blanda, MJ Rodríguez-Roque, P Comandini, MA Flores-Córdova, ...
Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj-Napoca 48 (4), 2306-2315, 2020
152020
Calidad nutricional y capacidad antioxidante en variedades y genotipos nativos de jitomate (Solanum lycopersicum L.)
IE Figueroa-Cares, O Cruz-Álvarez, ...
Revista de la Facultad de Agronomia de la Universidad del Zulia 35 (1), 63-84, 2018
142018
Content of Capsaicinoids and Physicochemical Characteristics of Manzano Hot Pepper Grown in Greenhouse
M Pérez-Grajales, MT Martinez-Damian, O Cruz-Alvarez, ...
Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj-Napoca 47 (1), 119-127, 2019
132019
Changes in nutrient concentration and oxidative metabolism in pecan leaflets at different doses of zinc
DL Ojeda-Barrios, MI Balandran-Valladares, O Cruz-Alvarez, ...
Plant, Soil and Environment 67 (1), 33-39, 2021
12*2021
Compuestos bioactivos y capacidad antioxidante en frutos de xocotuna, tuna y xoconostle (Opuntia spp.)
T Monroy-Gutiérrez, M Martínez-Damián, A Barrientos-Priego, ...
Chilean journal of agricultural & animal sciences 33 (3), 263-272, 2017
122017
Biofortification efficiency with magnesium salts on the increase of bioactive compounds and antioxidant capacity in snap beans
JP Ciscomani-Larios, E Sánchez-Chávez, JL Jacobo-Cuellar, ...
Ciencia Rural 51 (6), e20200442, 2021
102021
Postharvest quality and behavior of rambutan (Nephelium lappaceum L.) fruits due to the effects of agronomic practices [Calidad y comportamiento poscosecha de frutos de …
CH Avendaño-Arrazate, EC Moreno-Pérez, MT Martínez-Damián, ...
Revista Chapingo. Serie horticultura 24 (1), 13-26, 2018
102018
Intensidad de color y compuestos bioactivos en colectas de chile guajillo del norte de México [Intensity of color and bioactive compounds in collections of guajillo chili from …
MT Martínez-Damián, O Cruz-Alvarez, EC Moreno-Pérez, ...
Revista Mexicana de Ciencias Agrícolas 10 (1), 35-49, 2019
92019
Cambios de calidad en poscosecha de menta (Mentha x piperita l.) almacenada en refrigeración
O Cruz-Álvarez, MT Martínez-Damián, MTB Colinas-León, ...
Revista Chapingo. Serie horticultura 19 (3), 287-299, 2013
9*2013
Nutritional value, bioactive compounds and capacity antioxidant in edible flowers of dahlia
MT Martínez-Damián, JM Mejía-Muñoz, MT Colinas-León, ...
Acta Scientiarum Polonorum Hortorum Cultus 20 (5), 63-72, 2021
62021
Physicochemical Quality, Antioxidant Capacity and Nutritional Value in Tuberous Roots of Some Wild Dahlia Species
EA Rivera-Espejel, O Cruz-Alvarez, JM Mejía-Muñoz, ...
Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj-Napoca 47 (3), 591-598, 2019
52019
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Artículos 1–20