Follow
Humberto Thome Ortiz
Humberto Thome Ortiz
Profesor Investigador ICAR UAEMEX
Verified email at uaemex.mx
Title
Cited by
Cited by
Year
Turismo rural y campesinado, una aproximación social desde la ecología, la cultura y la economía
H Thomé Ortiz
Convergencia 15 (47), 237-261, 2008
972008
The consumer of food products in organic markets of central Mexico
SY Escobar-López, A Espinoza-Ortega, I Vizcarra-Bordi, H Thomé-Ortiz
British Food Journal 119 (3), 558-574, 2017
942017
Motives for food choice of consumers in Central México
A Espinoza-Ortega, CG Martínez-García, H Thome-Ortiz, I Vizcarra-Bordi
British Food Journal 118 (11), 2744-2760, 2016
692016
Políticas turísticas y etnoturismo: entre la rururbanización y el desarrollo de capacidades
I González-Domínguez, H Thomé-Ortiz, R Osorio-González
Instituto Universitario de Ciencias Politicas y Sociales. Universidad de La …, 2018
552018
Patrimonio biocultural, turismo micológico y etnoconocimiento
AE Jimenez Ruiz, H Thomé Ortiz, C Burrola Aguilar
El periplo sustentable, 180-205, 2016
502016
Factors associated with the consumption of traditional foods in central Mexico
MR Serrano-Cruz, A Espinoza-Ortega, WS Sepúlveda, I Vizcarra-Bordi, ...
British Food Journal 120 (11), 2695-2709, 2018
492018
Turismo rural y sustentabilidad. El caso del turismo micológico en elEstado de México
H THOME ORTIZ
UNIVERSIDAD AUTÓNOMA DEL ESTADO DE MÉXICO., 2016
492016
Turismo agroalimentario y nuevos metabolismos sociales de productos locales
H Thomé-Ortiz
Revista mexicana de ciencias agrícolas 6 (6), 1373-1386, 2015
452015
Consumers’ perception of amaranth in Mexico: A traditional food with characteristics of functional foods
E Rojas-Rivas, A Espinoza-Ortega, H Thomé-Ortiz, S Moctezuma-Pérez
British Food Journal 121 (6), 1190-1202, 2019
442019
Exploring the perception of Mexican urban consumers toward functional foods using the Free Word Association technique
E Rojas‐Rivas, A Espinoza‐Ortega, CG Martínez‐García, ...
Journal of Sensory Studies 33 (5), e12439, 2018
442018
Understanding consumers' perception and consumption motives towards amaranth in Mexico using the Pierre Bourdieu's theoretical concept of Habitus
E Rojas-Rivas, A Espinoza-Ortega, H Thomé-Ortíz, S Moctezuma-Pérez, ...
Appetite 139, 180-188, 2019
432019
L'espérance économie solidaire a principes économie solidaire et mondialisation
M Boulianne, L Fraisse, H Ortiz
Revue du MAUSS 21 (2003/1), 47-54, 2003
412003
¿ El coronavirus reescribirá el turismo rural? Reinvención, adaptación y acción desde el contexto latinoamericano: Reinvenção, adaptação e ação no contexto latino-americano
HT Ortiz
Cenário: Revista Interdisciplinar Em Turismo e Território 8 (14), 55-72, 2020
352020
Análisis paleoambiental de depósitos cuaternarios. Sitio paleoicnológico Monte Hermoso I, Provincia de Buenos Aires
C Zavala, S Grill, D Martinez, H Ortiz, R Gonzalez
Actas 3, 31-37, 1992
341992
Empoderamiento y feminismo comunitario en la conservación del maíz en México
AGR Rubio, IV Bordi, HT Ortíz, PG Muro
Revista Estudos Feministas 25, 1073-1092, 2017
332017
Globalización de la solidaridad: Un reto para todos
H Ortiz
Grupo Internacional de Economía Solidaria, 1998
331998
Heritage cuisine and identity: free time and its relation to the social reproduction of local food
H Thomé-Ortiz
Journal of Heritage Tourism 13 (2), 104-114, 2018
322018
Perception of traditional foods in societies in transition: The maize tortilla in Mexico
LP Sánchez‐Vega, A Espinoza‐Ortega, H Thomé‐Ortiz, ...
Journal of Sensory Studies 36 (2), e12635, 2021
312021
Performancia y fractalización como herramientas de metabolización de los espacios rurales. El caso de la Ruta del Queso y el Vino de Querétaro.
H Thomé, I Vizcarra, A Espinoza
Spanish Journal of Rural Development 6, 2015
302015
Intervención de enfermería en el cuidado del paciente diabético
S Jiménez, F Contreras, C Fouillioux, A Bolívar, H Ortiz
Revista de la Facultad de Medicina 24 (1), 33-41, 2001
302001
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20