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Josefa Espitia López
Josefa Espitia López
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Characterization of sensory profile by the CATA method of Mexican coffee brew considering two preparation methods: espresso and French press
J Espitia-López, F Rogelio-Flores, A Angel-Cuapio, B Flores-Chávez, ...
International Journal of Food Properties 22 (1), 967-973, 2019
202019
Multivariate study of the evolution of phenolic composition and sensory profile on mouth of Mexican red Merlot wine aged in barrels vs wood chips
J Espitia-López, HB Escalona-Buendía, H Luna, JR Verde-Calvo
CyTA-Journal of Food 13 (1), 26-31, 2015
152015
Producción y calidad de conidios de cepas de entomopatógenos del género Metarhizium anisopliae, aislados en zonas agrícolas del Estado de México
E Alcantara-Vargas, J Espitia-López, PM Garza-López, A Angel-Cuapio
Revista mexicana de biodiversidad 91, 2020
82020
Participación de las MIPYMES al desarrollo local, resultado de la actividad turística gastronómica: caso de estudio
AE Peña-Hernández, JB Reyes, F Villafaña-Rivera, C Flores-Amador, ...
Científica 24 (1), 49-58, 2020
62020
The endophytic capacity of the entomopathogenic fungus Beauveria bassiana caused inherent physiological response in two barley (Hordeum vulgare) varieties
GM Veloz-Badillo, J Riveros-Ramírez, A Angel-Cuapio, O Arce-Cervantes, ...
3 Biotech 9, 1-6, 2019
62019
Plant core DNA barcode performance at a local scale: identification of the conifers of the state of Hidalgo, Mexico
S Hernández-León, DP Little, O Acevedo-Sandoval, DS Gernandt, ...
Systematics and biodiversity 16 (8), 791-806, 2018
52018
Use of nutshells wastes in the production of lignocellulolytic enzymes by white-rot fungi
A Ibarra-Islas, JEM Hernández, S Armenta, JE López, PMG López, ...
Brazilian Archives of Biology and Technology 66, e23210654, 2023
42023
Identification, quantification, and sensory profile of esters and alcohols of a Mexican red Merlot wine comparing barrel ageing with wood chips, using a multivariable analysis
J Espitia‐López, H Luna, HB Escalona‐Buendía, JR Verde‐Calvo
Journal of Food Processing and Preservation 42 (2), e13433, 2018
32018
Analysis Verbal sensory methods in the evaluation of organic coffee with different roasting intensities
B Flores-Chávez, PM Garza-López, A Angel-Cuapio, S Hernández-León, ...
International Journal of Food Properties 25 (1), 708-716, 2022
22022
Estudio etnográfico de la bebida tradicional zende en la comunidad San Lucas, Amanalco, Estado de México
FJ Villafaña-Rivera, J Espitia-López, PM Garza-López, ...
Estudios sociales. Revista de alimentación contemporánea y desarrollo …, 2021
22021
Conidia production and quality of entomopathogenic strains of the genus Metarhizium anisopliae, isolated in agricultural zones of the State of Mexico
E Alcantara-Vargas, J Espitia-Lopez, PM Garza-López, A Angel-Cuapio
Revista mexicana de biodiversidad 91, 2020
22020
Production and quality of conidia of strains of entomopathogens of the genus Metarhizium anisopliae, isolated in agricultural areas of the state of Mexico.
E Alcantara-Vargas, J Espitia-López, PM Garza-López, A Angel-Cuapio
12020
Effect of Temperature during Bottle Aging on the Flavor Profile and Antioxidant Capacity of Ruby Cabernet Red Wine
J Espitia-Lopez, JR Verde-Calvo, HB Escalona-Buendia, ...
Flavour Science, 263-266, 2014
12014
Efectos del SARS-CoV-2 (COVID-19) en los ámbitos ambiental, social y económico forestal
S Hernández-León, MS García, AH Lazcano, OA Cervantes, JG Ávalos, ...
Boletín de Ciencias Agropecuarias del ICAP 8 (16), 1-7, 2022
2022
Ethnograpghic study of the traditional drink zende in the San Lucas community, Amanalco, Estado de México
FJ Villafaña-Rivera, J Espitia-López, PM Garza-López, ...
Estudios sociales. Revista de alimentación contemporánea y desarrollo …, 2021
2021
Estudio etnográfico de la bebida tradicional zende en la comunidad San Lucas, Amanalco, Estado de México Ethnograpghic study of the traditional drink zende in the San Lucas …
FJ Villafaña-Rivera, J Espitia-López, PM Garza-López, ...
Revista de Alimentación Contemporánea y Desarrollo Regional 31 (58), 2021
2021
Comparación de capacidad antioxidante de infusiones obtenido de la zona Otomí-Tepehua del estado de Hidalgo
JE López, V Dami, PMG López
Revista Multidisciplinaria de Avances de Investigación 6 (2), 1-6, 2020
2020
Producción y calidad de conidios de cepas de entomopatógenos del género Metarhizium anisopliae, aislados en zonas agrícolas del Estado de México
EA Vargas, JE López, PMG López, AA Cuapio
Revista Mexicana de Biodiversidad 91 (2), 25, 2020
2020
Flavour Science: Chapter 50. Effect of Temperature during Bottle Aging on the Flavor Profile and Antioxidant Capacity of Ruby Cabernet Red Wine
J Espitia-Lopez, JR Verde-Calvo, HB Escalona-Buendia, ...
Elsevier Inc. Chapters, 2013
2013
Cuenta estandar de mesofilos en carne de cerdo
J Rivera, J Lopez
1996
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–20