Compuestos fenólicos y su presencia en alimentos JM Peñarrieta, L Tejeda, P Mollinedo, JL Vila, JA Bravo Revista Boliviana de Química 31 (2), 68-81, 2014 | 140 | 2014 |
Phenolic compounds in food JM Peñarrieta, L Tejeda, P Mollinedo, JL Vila, JA Bravo Revista boliviana de química 31 (2), 68-81, 2014 | 110 | 2014 |
Determinación de la capacidad antioxidante total, fenoles totales, y la actividad enzimática en una bebida no láctea en base a granos de chenopodium quinoa AP Rioja Antezana, BE Vizaluque, E Aliaga-Rossel, L Tejeda, O Book, ... Revista boliviana de química 35 (5), 168-176, 2018 | 54 | 2018 |
Changes in phenolic antioxidants during chuño production (traditional Andean freeze and sun-dried potato) JM Peñarrieta, T Salluca, L Tejeda, JA Alvarado, B Bergenståhl Journal of food composition and analysis 24 (4-5), 580-587, 2011 | 54 | 2011 |
Steam pretreatment and fermentation of the straw material “Paja Brava” using simultaneous saccharification and co-fermentation C Carrasco, H Baudel, M Peñarrieta, C Solano, L Tejeda, C Roslander, ... Journal of bioscience and bioengineering 111 (2), 167-174, 2011 | 43 | 2011 |
Meat of South American camelids-Sensory quality and nutritional composition T Popova, L Tejeda, JM Peñarrieta, MA Smith, RD Bush, DL Hopkins Meat Science 171, 108285, 2021 | 24 | 2021 |
Phenolic compounds from Baccharis papillosa subsp. papillosa Z Escobar, Y Flores, L Tejeda, JA Alvarado, O Sterner, GR Almanza Revista boliviana de química 26, 111-117, 2009 | 16 | 2009 |
Relating genes in the biosynthesis of the polyphenol composition of A ndean colored potato collection L Tejeda, JA Alvarado, M Dębiec, JM Penarrieta, O Cárdenas, MT Alvarez, ... Food Science & Nutrition 2 (1), 46-57, 2014 | 15 | 2014 |
Antioxidants and nutritional composition of 52 cultivars of native Andean potatoes L Tejeda, P Mollinedo, E Aliaga-Rossel, JM Peñarrieta Potato research 63, 579-588, 2020 | 12 | 2020 |
Determinación de teobromina, catequina, capacidad antioxidante total y contenido fenólico total en muestras representativas de cacao Amazónico Boliviano y su comparación antes … J Ortiz, M Chungara, G Ibieta, I Alejo, L Tejeda, C Peralta, ... Revista Boliviana de Química 36 (1), 40-50, 2019 | 12 | 2019 |
Chemical composition, antioxidant capacity and content of phenolic compounds in meals collected in hospitals in Bolivia and Sweden L Tejeda, M Debiec, L Nilsson, JM Peñarrieta, JA Alvarado Nutrición Hospitalaria 27 (4), 1009-1016, 2012 | 5 | 2012 |
Determination of total antioxidant capacity and total phenolic compounds in andean grains (Quinua, Cañihua, Amaranth and Qentu) L Tejeda, JM Penarrieta, JA Alvarado, B Ǻkesson, B Bergenståhl Revista Boliviana de Química 25 (1), 70-74, 2008 | 4 | 2008 |
Characterization of Bolivian chili peppers; antioxidant capacity, total phenolic compounds, capsaicin and β-carotene concentration L Tejeda, PE Vasquez Iriarte, JV Ortiz, E Aliaga-Rossel, P Mollinedo, ... Nutrition & Food Science 52 (8), 1314-1327, 2022 | 3 | 2022 |
Determination of the total antioxidant capacity, total phenols, and the enzymatic activity in a non-diary beverage based on grains of chenopodium quinoa AP Rioja Antezana, BE Vizaluque, E Aliaga-Rossel, L Tejeda, O Book, ... Revista Boliviana de Química 35 (5), 168-176, 2018 | 3 | 2018 |
Análisis proximal y caracterización nutricional de productos de la linea" Qatu" del restaurant gustu JV Ortiz Sempértegui, JM Peñarrieta Loría, LK Tejeda Pérez Universidad Mayor de San Andres. Facultad de Ciencias Puras y Naturales …, 2016 | 3 | 2016 |
Composición De Ácidos Grasos En Carne De Llama De Mercados Bolivianos, Observación De Tres Mercados Diferentes T Popova, J Limachi, L Tejeda, P Mollinedo, JM Peñarrieta Revista Boliviana de Química 37 (2), 64-73, 2020 | 2 | 2020 |
Determinación de los parametros temperatura, pH y concentración para la nueva enzima α-Amilasa Mg JF Yañiquez Vedia, S Huanca Lopez, LK Tejeda, E Aliaga Rossel, ... Revista Boliviana de Química 36 (1), 51-59, 2019 | 2 | 2019 |
Antioxidants in Andean food and meals L Tejeda Lund University, 2013 | 2 | 2013 |
Peralta,… Peñarrieta J Ortiz, M Chungara, G Ibieta, I Alejo, L Tejeda JM,(2019. Determinación de teobromina, catequina, capacidad antioxidante …, 0 | 2 | |
Antioxidant potential and fatty acid profile of different canihua (Chenopodium pallidicaule) cultivars, raised in Bolivian Altiplano J Limachi, S Huanca, G Castañeta, D Miranda-Flores, V Palma, ... Food Science and Applied Biotechnology 6 (2), 383-394, 2023 | 1 | 2023 |