Seguir
ISABEL CASTRO-GONZALEZ
ISABEL CASTRO-GONZALEZ
Investigador en Ciencias Médicas
Dirección de correo verificada de incmnsz.mx
Título
Citado por
Citado por
Año
Heavy metals: Implications associated to fish consumption
MI Castro-González, M Méndez-Armenta
Environmental toxicology and pharmacology 26 (3), 263-271, 2008
10042008
Ácidos grasos omega 3: beneficios y fuentes
MI Castro-González
Interciencia 27 (3), 128-136, 2002
1942002
Cholesterol and n-3 and n-6 fatty acid content in eggs from laying hens fed with red crab meal (Pleuroncodes planipes)
S Carrillo-Dominguez, ME Carranco-Jauregui, RM Castillo-Dominguez, ...
Poultry science 84 (1), 167-172, 2005
802005
Effect of soybean and sesame addition on the nutritional value of maize and decorticated sorghum tortillas produced by extrusion cooking.
SO Serna-Saldivar, R Canett, J Vargas, M González, S Bedolla, C Medina
751988
Annual mass strandings of pelagic red crabs, Pleuroncodes planipes (Crustacea: Anomura: Galatheidae), in Bahia Magdalena, Baja California Sur, Mexico
D Aurioles-Gamboa
Fishery Bulletin 92, 464-470, 1994
611994
Cumulative Gene Effects and the Nature of Heterosis in Maize Crosses Involving Genetically Diverse Races1
MG Castro, CO Gardner, JH Lonnquist
Crop Science 8 (1), 97-101, 1968
581968
Chemical composition of Macrocystis pyrifera (Giant Sargazo) collected in summer and winter and its possible use in animal feeding
MI Castro-González, S Carrillo-Domínguez, F Pérez-Gil
Ciencias Marinas 20 (1), 33-40, 1994
49*1994
Cognitive effects of therapy with topiramate in patients with refractory partial epilepsy
E Baeta, I Santana, G Castro, S Goncalves, T Goncalves, I Carmo, ...
Revista de Neurologia 34 (8), 737-741, 2002
442002
Tablas de valor nutritivo de alimentos
M Muñoz de Chávez, C Villasana, R Amaro, J Antonio, L Solano, J Ángel, ...
México Editorial Pax México, 2002
442002
Chemical composition of the green alga Ulva lactuca
MI Castro-González, F Pérez-Gil, S Pérez-Estrella, S Carrillo-Domínguez
Ciencias Marinas 22 (2), 205-213, 1996
421996
The seaweed (Sargassum sinicola Setchel & Gardner) as an alternative for animal feeding.
S Carrillo, MI Castro, F Pérez-Gil, E Rosales, RE Manzano
411992
Evaluación de los ácidos grasos n-3 de 18 especies de pescados marinos mexicanos como alimentos funcionales
MI Castro-González, VA Ojeda, BS Montaño, CE Ledesma, RF Pérez-Gil
Archivos Latinoamericanos de Nutrición 57 (1), 2007
382007
Buenas Prácticas Agrícolas para la agricultura familiar
J Ferratto, M Mondino, R Grasso, M Ortiz Mackinson, A Longo, ...
Cadena de las principales hortalizas de hojas en Argentina. FAO, 535, 2010
372010
Bases biológicas para el manejo de Octopus mimus: Reproducción y crecimiento
A Olivares, O Zúñiga, G Castro, C Segura, J Sánchez
Estud. Oceanol 15, 61-74, 1996
341996
Composición quimica de la langostilla
MA Castro-González, S Carillo-Dominquez, F Perez-Gil, C Calvo-Carillo
La langostilla: biología, ecologia, y aprovechamiento. CIBNOR, La Paz, 163-178, 1995
341995
Perfil de ácidos grasos de diversas especies de pescados consumidos en México
MI Castro González, AG Maafs Rodríguez, C Galindo Gómez
Revista de Biología Tropical 61 (4), 1981-1998, 2013
332013
Perfil lipídico de 25 pescados marinos mexicanos con especial énfasis en sus ácidos grasos n-3 como componentes nutracéuticos
MI Castro-González, LQA Ojeda, MC Silencio, QFB Cassis, QFB Ledesma, ...
Archivos latinoamericanos de nutricion 54 (3), 328-336, 2004
292004
Composición química de la fauna de acompañamiento del camarón de Veracruz (Golfo de México)
MI Castro-González, JL Silencio Barrita, ME Juárez Silva, ...
Revista de Biología Tropical 46 (2), 249-256, 1998
291998
Los alimentos y sus nutrientes
M Muñoz, SJA Ledesma, VA Chávez, RF Pérez-Gil, ME Mendoza, ...
Tablas de Valor Nutritivo de Alimentos. México (México): McGraw–Hil …, 2002
272002
Detección de antibióticos en leche comercializada en la ciudad de México
A Ramírez, R Gutiérrez, C González, I Escobar, G Castro, G Díaz, M Noa
Revista de Salud Animal 23 (1), 37-42, 2001
272001
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–20