Seguir
Julio César Tafolla-Arellano
Julio César Tafolla-Arellano
Universidad Autonoma Agraria Antonio Narro
Dirección de correo verificada de uaaan.edu.mx
Título
Citado por
Citado por
Año
Composición, fisiología y biosíntesis de la cutícula en plantas
JC Tafolla-Arellano, A González-León, ME Tiznado-Hernández, ...
Revista fitotecnia mexicana 36 (1), 3-12, 2013
772013
Transcriptome Analysis of Mango (Mangifera indica L.) Fruit Epidermal Peel to Identify Putative Cuticle-Associated Genes
JC Tafolla-Arellano, Y Zheng, H Sun, C Jiao, E Ruiz-May, ...
Scientific reports 7 (1), 46163, 2017
702017
The cuticle as a key factor in the quality of horticultural crops
JC Tafolla-Arellano, R Báez-Sañudo, ME Tiznado-Hernández
Scientia Horticulturae 232, 145-152, 2018
572018
Filling gaps in our knowledge on the cuticle of mangoes (Mangifera indica) by analyzing six fruit cultivars: Architecture/structure, postharvest physiology and possible …
C Camacho-Vázquez, E Ruiz-May, JA Guerrero-Analco, ...
Postharvest Biology and Technology 148, 83-96, 2019
322019
Antioxidant activity of polyphenolic compounds obtained from Euphorbia antisyphilitica by-products
I Bautista-Hernández, NE Aranda-Ledesma, R Rojas, JC Tafolla-Arellano, ...
Heliyon 7 (4), 2021
312021
Native yeasts for alternative utilization of overripe mango pulp for ethanol production
J Buenrostro-Figueroa, JC Tafolla-Arellano, AC Flores-Gallegos, ...
Revista Argentina de Microbiología, 2017
162017
Composition, physiology and biosynthesis of plant cuticle
JC Tafolla-Arellano, A Gonzalez-Leon, ME Tiznado-Hernandez, ...
Revista fitotecnia mexicana 36 (1), 3-12, 2013
162013
Molecular biology, composition and physiological functions of cuticle lipids in fleshy fruits
H García-Coronado, JC Tafolla-Arellano, MÁ Hernández-Oñate, ...
Plants 11 (9), 1133, 2022
122022
Euphorbia antisyphilitica Zucc: A Source of Phytochemicals with Potential Applications in Industry
R Rojas, JC Tafolla-Arellano, GCG Martínez-Ávila
Plants 10 (1), 8, 2020
102020
La cadena productiva de guanábana: una opción para el desarrollo económico en Compostela, Nayarit
JM Anaya-Dyck, MÁ Hernández-Oñate, JC Tafolla-Arellano, ...
Estudios sociales. Revista de alimentación contemporánea y desarrollo …, 2021
82021
Composición, fisiología y biosíntesis de la cutícula en plantas
R Báez-Sañudo, JC Tafolla-Arellano, A González-León, ...
Revista Fitotecnia Mexicana 36 (1), 3-12, 2013
52013
Grain yield, nutritional, polyphenols and antioxidant capacity in accessions of sorghum (Sorghum bicolor L. Moench)
S Unate-Fraga, JI GarcíA-LóPez, A Flores-Naveda, RT Norma, ...
Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj-Napoca 50 (1), 12637-12637, 2022
42022
Influence of culture conditions on ellagitannase expression and fungal ellagitannin degradation
J Buenrostro-Figueroa, G Gutierrez-Sánchez, LA Prado-Barragán, ...
Bioresource Technology 337, 125462, 2021
42021
Biotechnology of Horticultural Commodities
VA Ochoa-Jiménez, JC Tafolla-Arellano, G Berumen-Varela, ...
Postharvest Technology of Perishable Horticultural Commodities, 695-708, 2019
32019
Solid-State Fermentation as a Sustainable Tool for Extracting Phenolic Compounds from Cascalote Pods
F López-Cárdenas, E Ochoa-Reyes, R Baeza-Jiménez, ...
Fermentation 9 (9), 823, 2023
22023
Soursop productive chain: An economic development option for Compostela, Nayarit
JM Anaya-Dyck, MÁ Hernández-Oñate, JC Tafolla-Arellano, ...
Estudios sociales. Revista de alimentación contemporánea y desarrollo …, 2021
22021
Molecular biology and biotechnology of horticultural crops
JC Tafolla-Arellano, MÁ Hernández-Oñate, ME Tiznado-Hernández
Postharvest Physiology and Biochemistry of Fruits and Vegetables, 443-455, 2019
22019
RNA-Seq Analysis of the Mango (Mangifera indica L) Fruit Epidermis: Elucidating Factors that Determine the Postharvest Quality of Tropical Fruits
JC Tafolla-Arellano, Y Zheng, H Sun, C Jiao, E Ruiz-May, R Báez-Sañudo, ...
2nd Plant Genomics congress USA, At St. Louis MO, USA, 2014
22014
Prácticas para un desarrollo local sustentable en comunidades rurales candelilleras, el caso de dos ejidos de Coahuila, México
ML Maycotte-de la Peña, JM Robles-Parra, JC Tafolla-Arellano
Revista Agraria 18 (3), 51-60, 2021
12021
Edible Active Coatings for Foods as a Key Factor for Shelf-Life Prolongation
E Ochoa-Reyes, JM Tirado-gallegos, JC Tafolla-Arellano, ...
Handbook of Research on Food Science and Technology: Food Technology and …, 2021
12021
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–20