Seguir
Julio César Tafolla-Arellano
Julio César Tafolla-Arellano
Universidad Autonoma Agraria Antonio Narro
Dirección de correo verificada de uaaan.edu.mx
Título
Citado por
Citado por
Año
Composición, fisiología y biosíntesis de la cutícula en plantas
JC Tafolla-Arellano, A González-León, ME Tiznado-Hernández, ...
Revista fitotecnia mexicana 36 (1), 3-12, 2013
882013
Transcriptome Analysis of Mango (Mangifera indica L.) Fruit Epidermal Peel to Identify Putative Cuticle-Associated Genes
JC Tafolla-Arellano, Y Zheng, H Sun, C Jiao, E Ruiz-May, ...
Scientific reports 7 (1), 46163, 2017
832017
The cuticle as a key factor in the quality of horticultural crops
JC Tafolla-Arellano, R Báez-Sañudo, ME Tiznado-Hernández
Scientia Horticulturae 232, 145-152, 2018
732018
Antioxidant activity of polyphenolic compounds obtained from Euphorbia antisyphilitica by-products
I Bautista-Hernández, NE Aranda-Ledesma, R Rojas, JC Tafolla-Arellano, ...
Heliyon 7 (4), 2021
402021
Filling gaps in our knowledge on the cuticle of mangoes (Mangifera indica) by analyzing six fruit cultivars: architecture/structure, postharvest physiology and possible …
C Camacho-Vázquez, E Ruiz-May, JA Guerrero-Analco, ...
Postharvest Biology and Technology 148, 83-96, 2019
372019
Molecular biology, composition and physiological functions of cuticle lipids in fleshy fruits
H García-Coronado, JC Tafolla-Arellano, MÁ Hernández-Oñate, ...
Plants 11 (9), 1133, 2022
212022
Native yeasts for alternative utilization of overripe mango pulp for ethanol production
J Buenrostro-Figueroa, JC Tafolla-Arellano, AC Flores-Gallegos, ...
Revista Argentina de Microbiología, 2017
182017
Composition, physiology and biosynthesis of plant cuticle
JC Tafolla-Arellano, A Gonzalez-Leon, ME Tiznado-Hernandez, ...
Revista fitotecnia mexicana 36 (1), 3-12, 2013
182013
La cadena productiva de guanábana: una opción para el desarrollo económico en Compostela, Nayarit
JM Anaya-Dyck, MÁ Hernández-Oñate, JC Tafolla-Arellano, ...
Estudios sociales. Revista de alimentación contemporánea y desarrollo …, 2021
132021
Euphorbia antisyphilitica Zucc: A Source of Phytochemicals with Potential Applications in Industry
R Rojas, JC Tafolla-Arellano, GCG Martínez-Ávila
Plants 10 (1), 8, 2020
102020
Calidad como demanda intangible de mercado y organizaciones sustentables (Quality As An Intangible Market Demand and Sustainable Organizations)
ML Maycotte de la Peña, JM Robles Parra, ME Tiznado Hernández, ...
RAN-Revista Academia & Negocios 8 (1), 2022
82022
Influence of culture conditions on ellagitannase expression and fungal ellagitannin degradation
J Buenrostro-Figueroa, G Gutierrez-Sánchez, LA Prado-Barragán, ...
Bioresource Technology 337, 125462, 2021
72021
Solid-State Fermentation as a Sustainable Tool for Extracting Phenolic Compounds from Cascalote Pods
F López-Cárdenas, E Ochoa-Reyes, R Baeza-Jiménez, ...
Fermentation 9 (9), 823, 2023
62023
Soursop productive chain: An economic development option for Compostela, Nayarit
JM Anaya-Dyck, MÁ Hernández-Oñate, JC Tafolla-Arellano, ...
Estudios sociales. Revista de alimentación contemporánea y desarrollo …, 2021
52021
Composición, fisiología y biosíntesis de la cutícula en plantas
R Báez-Sañudo, JC Tafolla-Arellano, A González-León, ...
Revista Fitotecnia Mexicana 36 (1), 3-12, 2013
52013
Grain yield, nutritional, polyphenols and antioxidant capacity in accessions of sorghum (Sorghum bicolor L. Moench)
S Unate-Fraga, JI GarcíA-LóPez, A Flores-Naveda, RT Norma, ...
Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj-Napoca 50 (1), 12637-12637, 2022
42022
Bioprospecting of endophytic fungi from semidesert candelilla (Euphorbia antisyphilitica Zucc): Potential for extracellular enzyme production
IC Núñez‐García, GCG Martínez‐Ávila, SM González‐Herrera, ...
Journal of Basic Microbiology, e202400049, 2024
32024
Edible Active Coatings for Foods as a Key Factor for Shelf-Life Prolongation
E Ochoa-Reyes, JM Tirado-gallegos, JC Tafolla-Arellano, ...
Handbook of Research on Food Science And Technology, Vol1: 1-Vol1: 42, 2021
32021
Biotechnology of horticultural commodities
VA Ochoa-Jiménez, JC Tafolla-Arellano, G Berumen-Varela, ...
Postharvest Technology of Perishable Horticultural Commodities, 695-708, 2019
32019
Condiciones de mercado para el espárrago en el Noroeste de México
CJM Valenzuela-Romero, JM Robles-Parra, JC Tafolla-Arellano, ...
Revista Agraria 19 (1), 1-1, 2022
22022
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–20