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Ana Castillo Luna (ORCID: 0000-0001-7764-7396)
Ana Castillo Luna (ORCID: 0000-0001-7764-7396)
Ph.D. student
Dirección de correo verificada de uco.es
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The decrease in the health benefits of extra virgin olive oil during storage is conditioned by the initial phenolic profile
A Castillo-Luna, I Criado-Navarro, CA Ledesma-Escobar, ...
Food Chemistry 336, 127730, 2021
422021
The secoiridoid profile of virgin olive oil conditions phenolic metabolism
A Castillo-Luna, CA Ledesma-Escobar, R Gómez-Díaz, F Priego-Capote
Food Chemistry 395, 133585, 2022
92022
Experiencias de rechazo social relacionados con el peso.
AC Luna, I Jáuregui-Lobera
Trastornos de la conducta alimentaria, 2637-2682, 2017
62017
Phenolic enrichment of foods curated in olive oil: Kinetics and chemical evaluation
A Castillo-Luna, F Priego-Capote
Food Chemistry: X, 101398, 2024
2024
Comparison of Drying Techniques for Extraction of Bioactive Compounds from Olive-Tree Materials
A Castillo-Luna, H Miho, CA Ledesma-Escobar, F Priego-Capote
Foods 12 (14), 2684, 2023
2023
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–5