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Patricia López Perea
Patricia López Perea
Universidad Politécnica de Francisco I. Madero
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Año
Bioactive compounds and antioxidant activity of wheat bran and barley husk in the extracts with different polarity
P López-Perea, FA Guzmán-Ortiz, AD Román-Gutiérrez, J Castro-Rosas, ...
International Journal of Food Properties 22 (1), 646-658, 2019
582019
Caracterización fisicoquímica de diferentes variedades de cebada cultivadas en la región centro de México
P López, F Prieto, M Gaytán, AD Román
Revista chilena de nutrición 34 (1), 71-77, 2007
432007
Evaluación de la calidad física de diferentes variedades de cebada (Hordeum sativum jess) cultivadas en los estados de Hidalgo y Tlaxcala, México
P López, FA Guzmán, EM Santos, F Prieto, AD Román
Revista chilena de nutrición 32 (3), 247-253, 2005
342005
Effect of water activity in tortilla and its relationship on the acrylamide content after frying
RM Delgado, G Luna-Bárcenas, G Arámbula-Villa, E Azuara, ...
Journal of food engineering 143, 1-7, 2014
262014
Effect of β-glucans on viscoelastic properties of barley kernels and their relationship to structure and soluble dietary fibre
P López-Perea, PB Schwarz, JDC Figueroa, ZJ Hernández-Estrada
Journal of cereal science 56 (3), 595-602, 2012
162012
Valuation and use of a new variety of barley for brewing craft beer Valoración y uso de una nueva variedad de cebada para elaboración de cerveza artesanal
FA Guzmán-Ortiz, A Soto-Carrasquel, P López-Perea, ...
Ingeniería Agrícola y Biosistemas 11 (1), 81-95, 2019
102019
Characterization and evaluation of modern Triticale (X Triticosecale Wittmack) lines for malt production and craft beer brewing
FA Guzmán-Ortiz, JD Figueroa Cárdenas, AY Guadarrama-Lezama, ...
Revista Mexicana de Ingeniería Química, 2018
72018
Changes in barley kernel hardness and malting quality caused by microwave irradiation
P López-Perea, JDC Figueroa, E Sevilla-Paniagua, A Román-Gutiérrez, ...
Journal of the American Society of Brewing Chemists 66 (4), 203-207, 2008
62008
Effect of germination on antinutritional compounds of grains and seeds
C Muñoz-Llandes, F Guzmán-Ortiz, A Román‑Guitiérrez
Types Process Effects, 83-99, 2019
42019
Cereals as a Source of Bioactive Compounds with Anti-Hypertensive Activity and Their Intake in Times of COVID-19
A García-Castro, AD Román-Gutiérrez, A Castañeda-Ovando, ...
Foods 11 (20), 3231, 2022
32022
COVID-19 cases, hospitalizations, outpatients, and deaths in Mexico by ethnicity and state-level income
ER De Jesús, V Suárez, P López-Perea, MS Quezada, ...
The Journal of Infection in Developing Countries 16 (06), 969-980, 2022
32022
Influence of tannins on the physical and sensory attributes of meat from feedlot cattle
B Ortiz-López, MA Mariezcurrena-Berasaín, R Barajas-Cruz, ...
Revista mexicana de ciencias pecuarias 7 (3), 309-320, 2016
32016
Chemical and physical characterization of different barley varieties produced in the center region of Mexico
PP López, GF Prieto, M Gaytán-Martínez, GAD Román
Rev. Chilena Nutr 34, 1-12, 2007
22007
Evaluation of microwave heating on the mechanical properties, β-glucan, and fiber content of barley kernels
P López-Perea, JD Figueroa-Cárdenas, AD Román-Gutiérrez, ...
Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria 21 (1), 91-99, 2022
12022
Synthesis of silver nanoparticles using aqueous tejocote extracts as reducing and passivating agent
E Ronquillo-de Jesús, MA Aguilar-Méndez, P López-Perea, ...
Ingeniería agrícola y biosistemas 10 (2), 67-75, 2018
12018
Effect of diets supplemented with tannins on the compositional quality of beef.
J Mencio-Sante, P López-Perea, MD Mariezcurrena-Berasain, ...
Ingeniería Agricola y Biosistemas 6 (2), 51-60, 2014
12014
Evaluación biológica de la calidad proteica de diferentes variedades de cebada (Hordeum sativum jess) cultivadas en los estados de Hidalgo y Tlaxcala, México
P López, I Sánchez, AD Román
Revista chilena de nutrición 33 (1), 86-90, 2006
12006
Calidad Física de Diferentes Variedades de Cebada (Hordeum sativum Jess) Cultivadas en los Estados de Hidalgo y Tlaxcala.
QAPL Perea, QAFAG Ortiz, AD Román, P López, O Guzmán, L Santos, ...
Revista chilena de nutrición.[consultado el 25 de ago. de 2019] 32 (3), 1-3, 2005
12005
Evaluación Biológica de la Calidad Proteica de Diferentes Variedades de Cebada (Hordeum sativum Jess).
QAPL Perea, QAFAG Ortiz, E Contreras
1
Reuse of Barley Straw for Handmade Paper Production
AD Román-Gutiérrez, D Duana-Ávila, J Hernández-Ávila, ...
Sustainability 14 (19), 12691, 2022
2022
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–20