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Alaina Alessa Esperón Rojas
Alaina Alessa Esperón Rojas
Catedrático del UCC
Dirección de correo verificada de ucc.mx
Título
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Structured mono-and diacylglycerols with a high content of medium chain fatty acids
AA Esperón-Rojas, R Baeza-Jiménez, C Cano-Sarmiento, HS García
Journal of Oleo Science 66 (9), 991-996, 2017
202017
Bioavailability of curcumin in nanoemulsions stabilized with mono-and diacylglycerols structured with conjugated linoleic acid and n-3 fatty acids
AA Esperón-Rojas, R Baeza-Jiménez, D Santos-Luna, ...
Biocatalysis and agricultural biotechnology 26, 101638, 2020
142020
Preparation of curcumin-carrying nanoemulsions using mono-and diacylglycerides enzymatically structured with bioactive fatty acids
AA Esperón-Rojas, R Baeza-Jiménez, HS García
Biocatalysis and Biotransformation 38 (2), 93-103, 2020
62020
A specific thin layer chromatography method for the identification and separation of medium chain acylglycerols
AA Esperón-Rojas, C Torres-Palacios, D Santos-Luna, R Baeza-Jimenez, ...
Journal of Oleo Science 67 (11), 1397-1403, 2018
52018
Structured acylglycerides emulsifiers with bioactive fatty acids as food ingredients
AA Esperón-Rojas, LG Mendoza-Sánchez, HS García
Value-Addition in Food Products and Processing Through Enzyme Technology …, 2022
22022
Curcumin nanoemul-sions on the expression of fatty acid transporter proteins during hepatic steatosis
B Agame-Lagunes, AA Esperón-Rojas, P Grube-Pagola, ...
J Gastroenterol Res Pract 4 (2), 1186, 2024
2024
Desarrollo de un puré instantáneo a base de malanga
EC Viveros, AAE Rojas, VP Herrera, CP Exsome, SQ Pereda, LAG Ortega
UVserva, 146-156, 2021
2021
Preparación de nanoemulsiones acarreadoras de curcumina elaboradas con mono-y/o diacilglicéridos producidos enzimáticamente
AA ESPERÓN ROJAS
Tecnológico Nacional de México, 2018
2018
Enhanced Bioavailability of Betulinic Acid Through the Utilization of Low-Energy Nanoemulsions with Fish Oil
LR Ochoa-Rodríguez, DA Bravo Alfaro, CD Treviño-Quintanilla, ...
Available at SSRN 4717706, 0
Alaina Alessa Esperón Rojas y José Alberto Monroy Rivera. Unidad de Investigación y Desarrollo en Alimentos Instituto Tecnológico de Veracruz Av. MA de Quevedo No. 2779 Col …
CENELC DE LISINA, TYSURCON EL, CPDLAG DE
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Artículos 1–10