Seguir
Gisela Velázquez
Gisela Velázquez
Profesor de Asignatura
Dirección de correo verificada de utvtol.edu.mx
Título
Citado por
Citado por
Año
Nutritional Strategies of Animal Feed Additives
AFZM Salem
Nova Science Publishers, Incorporated, 2013
102013
Effect of organic selenium-enriched yeast supplementation in finishing sheep diet on carcasses microbiological contamination and meat physical characteristics
G Velázquez-Garduño, MA Mariezcurrena-Berasain, AZM Salem, ...
Italian Journal of Animal Science 14 (3), 3836, 2015
72015
Calidad microbiológica del tomate (Solanum lycopersicum L.) producido bajo condiciones de invernáculo en 5 municipios del Estado de México
RL Ocaña-de Jesús, AT Gutiérrez-Ibáñez, JR Sánchez-Pale, ...
Phyton (Buenos Aires) 84 (1), 45-50, 2015
62015
Sensitivity of Coriandrum sativum extract on bacterial pathogens isolated from digestive system of rabbits, and its role on in vitro cecal gas production and fermentation
MA Mariezcurrena-Berasain, G Velázquez-Garduño, PM Marín-Mendoza, ...
Microbial pathogenesis 123, 18-23, 2018
52018
Microbiological quality of tomato (Solanum lycopersicum L.) produced under greenhouse conditions in five Municipalities of the State of Mexico
A Gutiérrez-Ibáñez, J Sánchez-Pale, M Mariezcurrena-Berasain, ...
Phyton 84 (1), 45, 2015
42015
Physicochemical Characteristics that influence the meat pork quality in Supermarkets in the Central Highlands of Mexico
MA Mariezcurrena-Berasain, DL Pinzón-Martínez, LR Bernal-Martínez, ...
Life Science Journal 11 (12), 818-824, 2014
32014
Effect of Zilpaterol Hydrochloride and Zinc Methionine on Growth, Carcass Traits, Meat Quality, Fatty Acid Profile and Gene Expression in Longissimus dorsi Muscle …
M Guerrero-Bárcena, IA Domínguez-Vara, E Morales-Almaraz, ...
Agriculture 13 (3), 684, 2023
22023
Sustainable evaluation of tannin extract biomass as a feed product additive: effects on growth performance, meat fatty acid profile, and lipid oxidation in bullocks
B Ortiz-López, MD Mariezcurrena-Berasain, R Barajas-Cruz, ...
Biomass Conversion and Biorefinery 14 (4), 5101-5107, 2024
12024
GROWTH PERFORMANCE, CARCASS TRAITS, MEAT QUALITY AND HISTOCHEMICAL CHARACTERISTICS OF MUSCLE FIBERS IN MEXICAN HAIRLESS FINISHING PIGS SUPPLEMENTED WITH ORGANIC COPPER
BM Colin-Alvarez, IAD Dominguez-Vara, D Trujillo-Gutierrez, ...
Tropical and Subtropical Agroecosystems 27 (2), 2024
2024
Caracterización de sistemas de producción ovina en el altiplano central de México
G Velázquez-Garduño, E Archundia-Velarde, J Osorio-Avalos, ...
Abanico Agroforestal 6, e2023-10, 2024
2024
Effect of Selenium-Enriched Yeast Supplementation on Microbial Spoilage and Lambs' Meat Quality during Shelf Life.
G Velázquez-Garduño, MD Mariezcurrena-Berasain, ...
Iranian Journal of Applied Animal Science 14 (1), 2024
2024
Compromiso y Resiliencia en estudiantes universitarios postpandemia de COVID-19
JI Reyes-Díaz, D Arizmendi-Cotero, G Velázquez-Garduño, ...
Revista RedCA 6 (17), 48-69, 2023
2023
Effect of yeast and cell wall of Saccharomyces cerevisiae supplement on body weight gain, feed conversion and carcass traits in Rambouillet lambs.
MA Mariezcurrena-Berasain, G Velázquez-Garduño, ...
2019
Efecto del suplemento de levadura y pared celular deSaccharomyces cerevisiae sobre la ganancia de peso, conversión alimenticia y características de canal en corderos Rambouillet
MA Mariezcurrena-Berasain, G Velázquez-Garduño, ...
Revista de Investigaciones Veterinarias del Perú 30 (2), 605-611, 2019
2019
IMPACTO AMBIENTAL DE LA INDUSTRIA DE CÁRNICOS EN MÉXICO
E Velázquez-Garduño Gisela, Arizmendi-Cotero, D., Saucedo-Vence, K ...
TECNOLOGÍAS APLICADAS EN LA PRODUCCIÓN, CALIDAD Y COMPETITIVIDAD DE LA CARNE …, 2018
2018
Contaminación bacteriana de Productos Cárnicos Ovinos Comercializados en la Meseta Central de México
G Velázquez-Garduño
Revista Científica Biológico Agropecuaria Tuxpan 2 (3), 599-605, 0
Efecto de la adición de selenio orgánico en la dieta de ovinos en finalización sobre las características fisicoquímicas, bioquímicas y microbiológicas de la carne
G Velázquez Garduño
Universidad Autónoma del Estado de México, 0
ROLE OF SELENIUM IN SHEEP FEEDING: ANTIOXIDANT EFFECT AND REPERCUSSION IN MEAT SHELF-LIFE
GV Garduño, MDM Berasain, ATG Ibañez, YL Jiménez, ID Vara, ...
NUTRITIONAL STRATEGIES OF ANIMAL FEED ADDITIVES, 131, 0
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–18