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SANDRA ELIZABETH PAGADOR FLORES
SANDRA ELIZABETH PAGADOR FLORES
UNIVERSIDAD CÉSAR VALLEJO
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Chemical composition of "oca" (Oxalis tuberosa), 'arracacha' (Arracaccia xanthorriza) and 'tarwi' (Lupinus mutabilis). Formulation of a base mixture for food.
ME Leon Marrou, MY Villacorta Gonzalez, SE Pagador Flores
412011
Efecto de la temperatura y tiempo de transesterificación en el rendimiento y poder calórico de biodiesel a partir de grasa refinada de pollo
H Arteaga, R Siche, S Pagador, H Cáceres
Scientia Agropecuaria 1 (1), 37-45, 2010
162010
Gluten-free snacks based on brown rice and amaranth flour with incorporation of cactus pear peel powder: Physical, nutritional, and sensorial properties
DV Miranda, ML Rojas, S Pagador, L Lescano, J Sanchez-Gonzalez, ...
International journal of food science 2018, 2018
152018
Pre-treatment by acidification and freezing on corncob polymers and its enzymatic hydrolysis
C Echeverria, G Bazan, J Sanchez-Gonzalez, L Lescano, S Pagador, ...
Asian Journal of Scientific 11 (2), 222-231, 2018
102018
Composición química de oca (Oxalis tuberosa), arracacha (Arracaccia xan-torhorriza) y tarwi (Lupinus tuberosa)
L Marrou, M Villacorta, S Pagador
Formulación de una mezcla base para productos alimenticios. Rev Venez Cienc …, 2011
52011
Effect of transesterification temperature and time on yield and calorific value of biodiesel from refined fat of chicken
H Arteaga, R Siche, S Pagador, H Cáceres
32010
Pre-treatments applied to rice husk enzymatic hydrolysis: effect on structure, lignocellulosic components, and glucose production kinetics
F Aredo, ML Rojas, S Pagador, L Lescano, J Sanchez Gonzalez, ...
LACCEI, 2020
12020
Planchas biodegradables a base de almidón de Pituca y cáscara de Cacao: Características físico-mecánicas y degradabilidad
J Tantarico Huaman, M Lindsay Rojas, S Pagador, A Vega Anticona, ...
Latin American and Caribbean Consortium of Engineering Institutions, 2021
2021
Análisis del perfil de textura del queso mantecoso comercial
J Sánchez-González, ML Rojas, G Linares, L Lescano, S Pagador, ...
LACCEI Inc., 2021
2021
Research Article Gluten-Free Snacks Based on Brown Rice and Amaranth Flour with Incorporation of Cactus Pear Peel Powder: Physical, Nutritional, and Sensorial Properties
DV Miranda, ML Rojas, S Pagador, L Lescano, J Sanchez-Gonzalez, ...
2018
Diagnóstico y caracterización de residuos sólidos del distrito de chao, Región La Libertad, de marzo a mayo 2011
OOC Garay, SEP Flores
Tecnología y Desarrollo (Trujillo) 11 (1), 75-82, 2013
2013
SATISFACTION, TRUST, INVOLVEMENT AND PROPENSITY FOR NEW TECHNOLOGIES AS PREDICTORS OF PURCHASE BY IMPULSE
MAA Ballesteros, D en Admistración, MÁG Valle, EVR Farroñán, ...
SATISFACCIÓN, CONFIANZA, IMPLICACIÓN Y PROPENSIÓN A LAS NUEVAS TECNOLOGÍAS COMO PREDICTORES DE LA COMPRA POR IMPULSO
MAA Ballesteros, MÁG Valle, EVR Farroñán, SEP Flores, MGF Segundo
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–13