Chemical composition of "oca" (Oxalis tuberosa), 'arracacha' (Arracaccia xanthorriza) and 'tarwi' (Lupinus mutabilis). Formulation of a base mixture for food. ME Leon Marrou, MY Villacorta Gonzalez, SE Pagador Flores | 41 | 2011 |
Efecto de la temperatura y tiempo de transesterificación en el rendimiento y poder calórico de biodiesel a partir de grasa refinada de pollo H Arteaga, R Siche, S Pagador, H Cáceres Scientia Agropecuaria 1 (1), 37-45, 2010 | 16 | 2010 |
Gluten-free snacks based on brown rice and amaranth flour with incorporation of cactus pear peel powder: Physical, nutritional, and sensorial properties DV Miranda, ML Rojas, S Pagador, L Lescano, J Sanchez-Gonzalez, ... International journal of food science 2018, 2018 | 15 | 2018 |
Pre-treatment by acidification and freezing on corncob polymers and its enzymatic hydrolysis C Echeverria, G Bazan, J Sanchez-Gonzalez, L Lescano, S Pagador, ... Asian Journal of Scientific 11 (2), 222-231, 2018 | 10 | 2018 |
Composición química de oca (Oxalis tuberosa), arracacha (Arracaccia xan-torhorriza) y tarwi (Lupinus tuberosa) L Marrou, M Villacorta, S Pagador Formulación de una mezcla base para productos alimenticios. Rev Venez Cienc …, 2011 | 5 | 2011 |
Effect of transesterification temperature and time on yield and calorific value of biodiesel from refined fat of chicken H Arteaga, R Siche, S Pagador, H Cáceres | 3 | 2010 |
Pre-treatments applied to rice husk enzymatic hydrolysis: effect on structure, lignocellulosic components, and glucose production kinetics F Aredo, ML Rojas, S Pagador, L Lescano, J Sanchez Gonzalez, ... LACCEI, 2020 | 1 | 2020 |
Planchas biodegradables a base de almidón de Pituca y cáscara de Cacao: Características físico-mecánicas y degradabilidad J Tantarico Huaman, M Lindsay Rojas, S Pagador, A Vega Anticona, ... Latin American and Caribbean Consortium of Engineering Institutions, 2021 | | 2021 |
Análisis del perfil de textura del queso mantecoso comercial J Sánchez-González, ML Rojas, G Linares, L Lescano, S Pagador, ... LACCEI Inc., 2021 | | 2021 |
Research Article Gluten-Free Snacks Based on Brown Rice and Amaranth Flour with Incorporation of Cactus Pear Peel Powder: Physical, Nutritional, and Sensorial Properties DV Miranda, ML Rojas, S Pagador, L Lescano, J Sanchez-Gonzalez, ... | | 2018 |
Diagnóstico y caracterización de residuos sólidos del distrito de chao, Región La Libertad, de marzo a mayo 2011 OOC Garay, SEP Flores Tecnología y Desarrollo (Trujillo) 11 (1), 75-82, 2013 | | 2013 |
SATISFACTION, TRUST, INVOLVEMENT AND PROPENSITY FOR NEW TECHNOLOGIES AS PREDICTORS OF PURCHASE BY IMPULSE MAA Ballesteros, D en Admistración, MÁG Valle, EVR Farroñán, ... | | |
SATISFACCIÓN, CONFIANZA, IMPLICACIÓN Y PROPENSIÓN A LAS NUEVAS TECNOLOGÍAS COMO PREDICTORES DE LA COMPRA POR IMPULSO MAA Ballesteros, MÁG Valle, EVR Farroñán, SEP Flores, MGF Segundo | | |