Anthocyanins, polyphenols, flavonoids and antioxidant activity in common bean (Phaseolus vulgaris L.) landraces EN Aquino-Bolaños, YD García-Díaz, JL Chavez-Servia, ... Emirates Journal of Food and Agriculture, 581-588, 2016 | 65 | 2016 |
Bioactive compounds and antioxidant activity in the common bean are influenced by cropping season and genotype YD García-Díaz, EN Aquino-Bolaños, JL Chávez-Servia, ... Chilean journal of agricultural research 78 (2), 255-265, 2018 | 41 | 2018 |
Complementarity in Phenolic Compounds and the Antioxidant Activities of Phaseolus coccineus L. and P. vulgaris L. Landraces A Capistrán-Carabarin, EN Aquino-Bolaños, YD García-Díaz, ... Foods 8 (8), 295, 2019 | 28 | 2019 |
Cuantificación de compuestos fenólicos y actividad antioxidante en frijol YD García-Díaz, EN Aquino-Bolaños, A Capistrán-Carabarin, J Luis | 1 | 2016 |
Phenolic Compounds, Antioxidant Activity and Mineral Contents in Grains of Phaseolus lunatus L. and P. coccineus L. Landraces JLCS Y.D. García-Díaz , A.M. Vera-Guzmán , E.N. Aquino-Bolaños , S. Muciño ... Legume Research-An International Journal 45 (9), 1155-1160, 2022 | | 2022 |
Variación de caracteres morfo-fisiológicos en una colección de Phaseolus coccineus, P. lunatus y P. vulgaris de Oaxaca JLCS Yatzil Denih García-Díaz, Araceli Minerva Vera-Guzmán, Prisciliano ... | | 2021 |
La nutrición y su relación con compuestos bioactivos Y García-Díaz | | 2021 |
Variación en caracteres agromorfológicos entre y dentro de tres especies Phaseolus AMVG Yatzil D. García-Díaz, José Luis Cháves-Servia | | 2021 |
Diferencias en contenido de flavonoides, antocianinas y actividad antioxidante entre especies cultivadas de frijol (Phaseolus sp.) ENAB Yatzil D. García-Díaz, Araceli M. Vera-Guzmán, José L. Chávez-Servia 16a Reunión Internacional de Investigación en Productos Naturales, 2021 | | 2021 |
Efecto de cocción en compuestos fenólicos y actividad antioxidante en grano de frijol pigmentado YD García-Díaz, BY Gómez-Pérez, AM Vera-Guzmán, JL Chávez-Servia Revista Latinoamericana de Quimica 47 (1), 285, 2019 | | 2019 |
Análisis de infrarrojo medio para diferenciación varietal y reventado de Amaranthus hypochondriacus L. y A. cruentos L. MDLL Mercado-Ramírez, E Ortíz-Torres, AM Vera-Guzmán, ... Revista Latinoamericana de Quimica 47 (1), 265, 2019 | | 2019 |
Contenido de ácidos fenólicos, flavonoides y actividad antioxidante en grano de frijol pigmentado de Oaxaca ENABACM Yatzil D. García-Díaz, Araceli M. Vera-Guzmán, José L. Chávez-Servia | | 2018 |
MINERAL MACRO AND MICRO CONTENT IN THREE BEAN SPECIES (phaseolus sp.) YD García-Díaz, AM Vera-Guzmán, ENAB José, L Chávez-Servia, II Area Vol 3 Year 3 Issue 3, ISSN 2617-3387 www. bio. edu. mx/mfe, 0 | | |