Seguir
Gastón Torrescano
Gastón Torrescano
Dirección de correo verificada de ciad.mx
Título
Citado por
Citado por
Año
The effects of ascorbic acid, taurine, carnosine and rosemary powder on colour and lipid stability of beef patties packaged in modified atmosphere
A Sánchez-Escalante, D Djenane, G Torrescano, JA Beltrán, P Roncalés
Meat Science 58 (4), 421-429, 2001
3352001
Shear values of raw samples of 14 bovine muscles and their relation to muscle collagen characteristics
G Torrescano, A Sanchez-Escalante, B Gimenez, P Roncales, JA Beltrán
Meat Science 64 (1), 85-91, 2003
3252003
Antioxidant action of borage, rosemary, oregano, and ascorbic acid in beef patties packaged in modified atmosphere
A Sánchez‐Escalante, D Djenane, G Torrescano, JA Beltrán, P Roncales
Journal of Food Science 68 (1), 339-344, 2003
2312003
Stabilisation of colour and odour of beef patties by using lycopene‐rich tomato and peppers as a source of antioxidants
A Sánchez‐Escalante, G Torrescano, D Djenane, JA Beltran, P Roncales
Journal of the Science of Food and Agriculture 83 (3), 187-194, 2003
1112003
Antioxidant and antimicrobial activity of commercial propolis extract in beef patties
RD Vargas‐Sánchez, GR Torrescano‐Urrutia, E Acedo‐Félix, ...
Journal of Food science 79 (8), C1499-C1504, 2014
912014
Study of the molecular structure and chemical reactivity of pinocembrin by DFT calculations
RD Vargas-Sánchez, AM Mendoza-Wilson, RR Balandrán-Quintana, ...
Computational and Theoretical Chemistry 1058, 21-27, 2015
772015
Manual de análisis de calidad en muestras de carne
D Braña, E Ramírez, M Rubio, A Sánchez, G Torrescano, M Arenas, ...
Centro Nacional de Investigación Disciplinaria en Fisiología y Mejoramiento …, 2011
722011
El propóleos: conservador potencial para la industria alimentaria
RDV Sánchez, GRT Urrutia, AS Escalante
Interciencia 38 (10), 705-711, 2013
572013
Combined effect of modified atmosphere packaging and addition of lycopene rich tomato pulp, oregano and ascorbic acid and their mixtures on the stability of beef patties
A Sanchez-Escalante, G Torrescano, D Djenane, JA Beltran, P Roncales
Food Science and Technology International 9 (2), 77-84, 2003
462003
Antiradical potential of phenolic compounds fingerprints of propolis extracts: DFT approach
RD Vargas-Sánchez, AM Mendoza-Wilson, GR Torrescano-Urrutia, ...
Computational and Theoretical Chemistry 1066, 7-13, 2015
382015
Effect of antioxidants and lighting conditions on color and lipid stability of beef patties packaged in high-oxygen modified atmosphere Efecto de los antioxidantes y las …
A Sánchez-Escalante, G Torrescano, D Djenane, JA Beltrán, B Giménez, ...
CyTA-Journal of Food 9 (1), 49-57, 2011
382011
Sistemas combinados de conservación para prolongar la vida útil de la carne y los productos cárnicos
AS Escalante, GRT Urrutia, JPC Arriola, NFG Méndez, GH Watanabe
Nacameh 2 (2), 124-159, 2008
382008
Effect of dietary supplementation with Pleurotus ostreatus on growth performance and meat quality of Japanese quail
RD Vargas-Sánchez, GR Torrescano-Urrutia, FJ Ibarra-Arias, ...
Livestock Science 207, 117-125, 2018
362018
Evaluation of the antioxidant ability of hydrazine-purified and untreated commercial carnosine in beef patties
A Sánchez-Escalante, D Djenane, G Torrescano, B Giménez, JA Beltrán, ...
Meat science 64 (1), 59-67, 2003
322003
CARACTERÍSTICAS DE LA CANAL Y CALIDAD DE LA CARNE DE OVINOS Pelibuey, ENGORDADOS EN HERMOSILLO, SONORA.
GR Torrescano-urrutia, A Sánchez-Escalante, FJ Peñúñuri-Molina, ...
Biotecnia 11 (1), 41-50, 2009
312009
Caracterización de canales y de carne de bovino de animales engordados en la zona centro de Sonora
GR Torrescano Urrutia, A Sánchez Escalante, MG Vásquez Palma, ...
Revista mexicana de ciencias pecuarias 1 (2), 157-168, 2010
292010
SCREENING AND CONFIRMATORY DETERMINATION OF CLENBUTEROL RESIDUES IN BOVINE MEAT MARKETED IN THE NORTHWEST OF MEXICO MONITOREO Y CONFIRMACIÓN DE LA PRESENCIA DE RESIDUOS DE …
MC Estrada-Montoya, AF González-Córdova, G Torrescano, JP Camou, ...
CYTA-Journal of Food 6 (2), 130-136, 2008
272008
Mecanismos involucrados en la actividad antioxidante y antibacteriana del propóleos
RD Vargas-Sánchez, GR Torrescano-Urrutia, AM Mendoza-Wilson, ...
Biotecnia 16 (1), 32-37, 2014
262014
Use of natural ingredients in Japanese quail diet and their effect on carcass and meat quality—A review
RD Vargas-Sánchez, FJ Ibarra-Arias, B del Mar Torres-Martínez, ...
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences 32 (11), 1641, 2019
242019
Tecnología e ingeniería del sacrificio y su repercusión en la calidad de la canal de animales de abasto
GRT Urrutia, AS Escalante, NFG Méndez, JPC Arriola
Nacameh 2 (1), 78-94, 2008
172008
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–20