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Blanca Edelia Gonzalez Martinez
Blanca Edelia Gonzalez Martinez
Universidad autonoma de Nuevo León
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Tendencias en la producción de alimentos: alimentos funcionales
A Alvídrez-Morales, BE González-Martínez, Z Jiménez-Salas
Revista salud pública y Nutrición 3 (3), 2002
1872002
Bacteriocinas de probióticos
BE González-Martínez, M Gómez-Treviño, Z Jiménez-Salas
Revista Salud Pública y Nutrición 4 (2), 2003
1152003
Effect of Ultrasound on In Vitro Bioaccessibility of Phenolic Compounds and Antioxidant Capacity of Blackberry (Rubus fruticosus) Residues cv. Tupy
QY Zafra-Rojas, BE González-Martínez, NS Cruz-Cansino, ...
Plant Foods for Human Nutrition 75, 608-613, 2020
242020
Criterios de Calidad de los Microorganismos Probióticos y evidencias sobre efectos Hipocolesterolémicos
FG Rivas, BE González-Martínez
Revista Salud pública y nutrición 7 (1), 2006
242006
Cholesterol assimilation, acid and bile survival of probiotic bacteria isolated from food and reference strains
MM Castorena-Alba, JA Vázquez-Rodríguez, M López-Cabanillas Lomelí, ...
CyTA-Journal of Food 16 (1), 36-41, 2018
232018
Expression of leptin receptor in endometrial biopsies of endometrial and ovarian cancer patients
LF Méndez-López, MI Dávila-Rodríguez, A Zavala-Pompa, ...
Biomedical reports 1 (4), 659-663, 2013
202013
Application of different cooking methods to improve nutritional quality of broccoli (Brassica oleracea var. italica) regarding its compounds content with antioxidant activity
AA López-Hernández, AS Ortega-Villarreal, JAV Rodríguez, MLC Lomelí, ...
International Journal of Gastronomy and Food Science 28, 100510, 2022
172022
Nutritional quality of protein flours of fava bean (Vicia faba L.) and in vitro digestibility and bioaccesibility
VA Ayala-Rodríguez, AA López-Hernández, MLC Lomelí, ...
Food Chemistry: X 14, 100303, 2022
162022
Basic‐education mexican teachers' knowledge of biotechnology and attitudes about the consumption of genetically modified foods
Z Jiménez‐Salas, E Campos‐Góngora, BE González‐Martínez, ...
Biochemistry and Molecular Biology Education 45 (5), 396-402, 2017
112017
Protección antioxidante de zarzamora para disminuir daño muscular en atletas de elite
M García-Dávila, G Gutiérrez-Soto, SA Estrada-Díaz, ...
Revista de psicología del deporte 26 (2), 157-163, 2017
102017
Nutritional and technological properties of Tepary bean (Phaseolus acutifolius) cultivated in Mexican Northeast
L Heredia Rodríguez, M Gaytán Martínez, E Morales Sánchez, ...
Czech Journal of Food Sciences 37 (1), 62-68, 2019
82019
Identificación molecular de probióticos aislados de alimentos y suplementos: comparación con métodos bioquímicos
IK Martínez-Barragán, BE González-Martínez, E Campos-Góngora, ...
Revista Salud Pública y Nutrición 9 (4), 2008
82008
Efecto de microorganismos probióticos sobre el crecimiento de salmonella enteritidis var. Typhimurium
BE González Martínez, Z Jiménez Salas, NL Heredia Rojas, ...
Ciencia UANL 9 (4), 365-374, 2006
62006
Bacteriocinas de Probióticos: características, propiedades antibacterianas y modos de acción
BE González–Martínez, M Gómez–Treviño, Z Jiménez–Salas
Mundo Alimentario, 14-19, 2005
62005
Protein Concentrates on Tepary Bean (Phaseolus acutifolius Gray) as a Functional Ingredient: In silico Docking of Tepary Bean Lectin to Peroxisome Proliferator …
C López-Ibarra, FJ Ruiz-López, M Bautista-Villarreal, JG Báez-González, ...
Frontiers in Nutrition 8, 661463, 2021
52021
Ethanolic Extract of Salvia hispanica L. Regulates Blood Pressure by Modulating the Expression of Genes Involved in BP-Regulatory Pathways
GI Arredondo-Mendoza, Z Jiménez-Salas, FJG Garza, E Solís-Pérez, ...
Molecules 25 (17), 3875, 2020
52020
“Omics” education in dietetic curricula: a comparison between two institutions in the USA and Mexico
C VanBuren, V Imrhan, P Vijayagopal, E Solis-Pérez, ...
Lifestyle Genomics 11 (3-6), 136-146, 2019
52019
Histamine and Tyramine in Chihuahua Cheeses during Shelf Life: Association with the Presence of tdc and hdc Genes
E Campos-Góngora, MT González-Martínez, AA López-Hernández, ...
Molecules 28 (7), 3007, 2023
32023
Phytochemicals From Vicia faba Beans as Ligands of the Aryl Hydrocarbon Receptor to Regulate Autoimmune Diseases
LF Méndez-López, D Sosa de León, M López-Cabanillas Lomelí, ...
Frontiers in Nutrition 9, 790440, 2022
32022
Effect of using alternative flours on the development and characteristics of a third-generation snacks
D Neder-Suárez, JA Vázquez-Rodríguez, BE González-Martínez, ...
Food Chemistry Advances 4, 100571, 2024
22024
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–20