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Luz del Carmen Montoya
Luz del Carmen Montoya
Afiliación desconocida
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Bioactive compounds during drying of chili peppers
LC Montoya-Ballesteros, A González-León, MA García-Alvarado, ...
Drying Technology 32 (12), 1486-1499, 2014
562014
Capsaicinoides y color en chiltepín (Capsicum annuum var. aviculare): Efecto del proceso sobre salsas y encurtidos
LC Montoya-Ballesteros, A Gardea-Béjar, GM Ayala-Chávez, ...
Revista mexicana de ingeniería química 9 (2), 197-207, 2010
382010
Capsaicinoides y color en chiltepín (Capsicum annuum var. aviculare): Efecto del proceso sobre salsas y encurtidos
LC Montoya-Ballesteros, A Gardea-Béjar, GM Ayala-Chávez, ...
Revista mexicana de ingeniería química 9 (2), 197-207, 2010
382010
Efecto de los procesos de secado y encurtido sobre la capacidad antioxidante de los fitoquímicos del chiltepín (Capsicum annuum L. var. glabriusculum)
CS Rochín-Wong, N Gámez-Meza, LC Montoya-Ballesteros, ...
Revista mexicana de ingeniería química 12 (2), 227-239, 2013
242013
Capsaicinoids and color in chiltepin (Capsicum annuum var. aviculare): Processing effect on sauces and pickles
LC Montoya-Ballesteros, A Gardea-Béjar, GM Ayala-Chávez, ...
Revista mexicana de ingeniería química 9 (2), 197-207, 2010
152010
Impact of open sun drying and hot air drying on capsaicin, capsanthin, and ascorbic acid content in chiltepin (Capsicum annuum L. var. glabriusculum)
LC Montoya-Ballesteros, A González-León, YJ Martínez-Núñez, ...
Revista Mexicana de Ingeniería Química 16 (3), 813-825, 2017
142017
Nopalitos: nueva hortaliza para Chile
C Sáenz, LC Montoya
El Campesino 130 (6), 4-7, 1999
121999
Effect of drying and pickling processes on antioxidant capacity of phytochemicals of chiltepin (Capsicum annuum L. var. glabriusculum)
CS Rochín-Wong, N Gámez-Meza, LC Montoya-Ballesteros, ...
Revista mexicana de ingeniería química 12 (2), 227-239, 2013
102013
Effect of lyophilized jumbo squid (Dosidicus gigas) fin and mantle muscle on dough properties and bread baking performance of commercial wheat flour
JC Ramirez-Suarez, AR Islas-Rubio, LC Montoya-Ballesteros, ...
CyTA-Journal of Food 10 (1), 57-62, 2012
72012
COMPORTAMIENTO DE LOS ÁCIDOS GRASOS INSATURADOS Y VITAMINA E DURANTE EL ALMACENAMIENTO DE NUEZ (Carya illinoensis), CONFITADA.
LCM Ballesteros, TGG Pérez, YJM Núñez, F Vázquez, LE Robles-Ozuna
Revista Iberoamericana de Tecnología Postcosecha 11 (1), 59-66, 2010
72010
An overview of cholla (Cylindropuntia spp.) from Sonora, Mexico
RR Balandrán-Quintana, A González-León, AR Islas-Rubio, ...
Journal of the Professional Association for Cactus Development 20, 162-177, 2018
42018
Uso del quitosano durante el escalado del nopal (Opuntia ficus indica) y efecto sobre su calidad
LE Robles-Ozuna, FM Goycoolea, MI Silveira, LC Montoya
Revista Mexicana de Ingeniería Química 6 (2), 193-201, 2007
42007
Caracterización fisicoquímica y compuestos bioactivos en el coco (Cocos nucifera L.) y su aceite: Efecto del cultivar y región de cultivo
LE Robles-Ozuna, YY Martínez-Núñez, MR Robles-Burgeño, ...
Biotecnia 23 (2), 22-29, 2021
32021
Cactus cladodes (Opuntia ficus-indica) cultivated in Chile: A potencial source for a brined product
LC Montoya, E Sepúlveda, C Sáenz, L Robles
Book of Abstracts 2001 IFT Annual Meeting. New Orleans, Luisiana, EUA, 57, 2001
32001
Techniques of incorporation of salty compounds, food matrix, and sodium behaviour and its effect over saltiness perception: an overview
V Fonseca-Bustos, TJ Madera-Santana, YY Martínez-Núñez, ...
Journal of Food Science and Technology 61 (5), 861-869, 2024
12024
Botrytis cinerea induced phytonutrient degradation of strawberry puree: effects of combined preservation approaches with high hydrostatic pressure and synthetic …
AA Echenique-Martínez, PA Ramos-Parra, DG Rodríguez-Sánchez, ...
CyTA-Journal of Food 21 (1), 451-463, 2023
12023
Effect of the incorporation of virgin coconut oil byproduct in the optimization process of a baked snack
V Fonseca-Bustos, TJ Madera-Santana, M Valenzuela-Melendres, ...
Journal of Food Processing and Preservation 2023, 2023
12023
Uso de un diseño de mezclas para el desarrollo de hamburguesas de carne de bovino, con un perfil nutricional mejorado con harina de linaza, pulpa de mango y ciruela deshidratada
C Montalvo-Navarro, G Cumplido-Barbeitia, H González-Ríos, ...
Biotecnia 24 (1), 97-106, 2022
2022
Usage of a mixture design for the development of beef patties, with an improved nutritional profile with flaxseed flour, mango pulp, and dried plum
C Montalvo-Navarro, G Cumplido-Barbeitia, H González-Ríos, ...
Biotecnia 24 (1), 97-106, 2022
2022
Physicochemical characterization and bioactive compounds in coconut (Cocos nucifera L.) and its oil: Effect of the cultivar and growing region
LE Robles-Ozuna, YY Martínez-Núñez, MR Robles-Burgeño, ...
Biotecnia 23 (2), 22-29, 2021
2021
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–20