Seguir
Elizabeth León García
Elizabeth León García
CE La Posta-INIFAP
Dirección de correo verificada de inifap.gob.mx
Título
Citado por
Citado por
Año
Chayote (Sechium edule (Jacq.) Swartz)
OADÁ Coronel, E León‐García, G Vela‐Gutiérrez, JDC Medina, ...
Fruit and Vegetable Phytochemicals: Chemistry and Human Health, 2nd Edition …, 2017
162017
Increased Postharvest Life of TomLox B Silenced Mutants of Tomato (Solanum lycopersicum) Var. TA234
E León-García, G Vela-Gutiérrez, OA Del Ángel-Coronel, ...
Plant foods for human nutrition 72, 380-387, 2017
152017
Lipoxygenase activity associated to fruit ripening and senescence in chayote (Sechium edule Jacq. Sw. cv. “virens levis”)
OA Del Ángel‐Coronel, E León‐García, G Vela‐Gutiérrez, ...
Journal of Food Biochemistry 42 (1), e12438, 2018
142018
Lipoxygenase and its relationship with ethylene during ripening of genetically modified tomato (Solanum lycopersicum)
AA Velázquez-López, J De La Cruz-Medina, HS García, G Vela-Gutiérrez, ...
Food Technology and Biotechnology 58 (2), 223, 2020
82020
Aplicación de tratamientos hidrotérmico, fungicida y cera sobre el oscurecimiento superficial en guanábana
A López-Velasco, J Cruz-Medina, E León-García, HS García-Galindo, ...
Revista mexicana de ciencias agrícolas 9 (5), 1075-1081, 2018
72018
Swartz
O Del Ángel-Coronel, E León-García, G Vela-G, J Cruz-Medina, ...
Fruit and Vegetable Phytochemicals: Chemistry and Human Health, 2nd Edition …, 2018
52018
Effect of heat treatment on oxalate and hydrocyanic acid levels of malanga corms of two cultivars (Xanthosoma sagittifolium and Colocasia esculenta) in a murine model
G Vela-Gutiérrez, AA Velazquez Lopez, VG Tacias Pascacio, ...
Journal of Food Science and Technology 59 (1), 220-227, 2022
32022
Tomato (Solanum lycopersicum)
E León‐García, OADÁ Coronel, G Vela‐Gutiérrez, JDC Medina, ...
Fruit and Vegetable Phytochemicals: Chemistry and Human Health, 2nd Edition …, 2017
32017
Extension of postharvest life by application of edible coatings on tomatoes var. 234 with silencing of the TomLoxb gene
WM Mazón-Abarca, E León-García, JA Ramírez de León, ...
The Journal of Horticultural Science and Biotechnology 98 (3), 355-364, 2023
12023
Effect of hot water treatment on ripening of tomato var. TA234 silenced with the TomLoxB gene
WM Mazón-Abarca, E León-García, JA Ramírez De León, ...
CyTA-Journal of Food 20 (1), 13-24, 2022
12022
Efecto de la luz roja y el contenido de nutrientes sobre la embriogénesis somática, enraizamiento y aclimatación a suelo de plantas de papaya maradol
G Vela-Gutiérrez, EJL Zúñiga, EG Parra, EL García, OADA Coronel, ...
Biotecnia 21 (1), 93-101, 2019
12019
Effect of oxalic acid on postharvest life of tomato modified with the TomLoxB gene in anti-sense: Oxalic acid in GM tomato
WMM Abarca, E León-García, JA Ramirez, HS García
Biotecnia 26 (1), 1-25, 2024
2024
Effect of oxalic acid on postharvest life of tomato modified with the TomLoxB gene in anti-sense: Oxalic acid in GM tomato
WM Mazón-Abarca, E León-García, JA Ramirez, HS García
Biotecnia 26, 26-32, 2024
2024
Odnos između lipoksigenaze i etilena tijekom dozrijevanja ploda genetički modificirane rajčice (Solanum lycopersicum)
AA Velázquez-López, D La Cruz-Medina, HS García, G Vela-Gutiérrez, ...
Food Technology and Biotechnology 58 (2), 223-229, 2020
2020
Prediction of Milk Production per Cow Lactation in the Mexican Tropics
MY Herrera-Sotero, JC Vinay-Vadillo, E León-García, JF Enríquez-Quiroz, ...
Agro Productividad 13 (12), 2020
2020
Application of hydrothermal, fungicide and wax treatments on the superficial darkening of soursop
A López-Velasco, J Cruz-Medina, E León-García, HS García-Galindo, ...
Revista mexicana de ciencias agrícolas 9 (5), 1075-1081, 2018
2018
Efecto del Silenciamiento de TomloxB sobre la maduración de frutos de tomate (Solanum lycopersicum)
E León García
Tecnológico Nacional de México, 2017
2017
PREDICTION OF MILK PRODUCTION BY LACTATION OF COWS IN THE MEXICAN TROPICS
MY Herrera-Sotero, JC Vinay-Vadillo, E León-García, JF Enríquez-Quiroz, ...
Colegio de Postgraduados, 0
PRODUCCIÓN DE LICOPENO EN TOMATE GENÉTICAMENTE MODIFICADO (Solanum lycopersicum TA234) DURANTE SU VIDA POSTCOSECHA
E León-García, IC Romero-Lascurain, J de la Cruz-Medina, H Sergio
PHYSIOLOGICAL CHANGES IN GENETICALLY MODIFIED TOMATOES BY HOT WATER TREATMENT APPLICATION
WM Mazón-Abarca, E León-García, JA Ramírez-De León, ...
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–20