Organic as a heuristic cue: What Spanish consumers mean by organic foods M Vega‐Zamora, FJ Torres‐Ruiz, EM Murgado‐Armenteros, ... Psychology & Marketing 31 (5), 349-359, 2014 | 149 | 2014 |
Towards sustainable consumption: Keys to communication for improving trust in organic foods M Vega-Zamora, FJ Torres-Ruiz, M Parras-Rosa Journal of Cleaner Production 216, 511-519, 2019 | 133 | 2019 |
Differences between online and face to face focus groups, viewed through two approaches EM Murgado-Armenteros, FJ Torres-Ruiz, M Vega-Zamora Journal of theoretical and applied electronic commerce research 7 (2), 73-86, 2012 | 95 | 2012 |
The influence of the term ‘organic’on organic food purchasing behavior M Vega-Zamora, M Parras-Rosa, EM Murgado-Armenteros, ... Procedia-Social and Behavioral Sciences 81, 660-671, 2013 | 62 | 2013 |
Sustainable consumption: Proposal of a multistage model to analyse consumer behaviour for organic foods FJ Torres‐Ruiz, M Vega‐Zamora, M Parras‐Rosa Business Strategy and the Environment 27 (4), 588-602, 2018 | 57 | 2018 |
The influence of the term ‘organic’on organic food purchasing behavior VZ Manuela, PR Manuel, MMA Eva, TRF José Procedia-Social and Behavioral Sciences 81, 660-671, 2013 | 45 | 2013 |
False barriers in the purchase of organic foods. The case of extra virgin olive oil in Spain FJ Torres-Ruiz, M Vega-Zamora, M Parras-Rosa Sustainability 10 (2), 461, 2018 | 41 | 2018 |
A powerful word: The influence of the term'organic'on perceptions and beliefs concerning food M Vega-Zamora, M Parras-Rosa, EM Murgado-Armenteros, ... International Food and Agribusiness Management Review 16 (4), 51-76, 2013 | 36 | 2013 |
Análisis de la confusión sobre los aceites de oliva y su efecto en el mercado FJ Torres-Ruiz, M Vega-Zamora, M Gutiérrez Salcedo Distribuc. Consum 122, 1-8, 2012 | 32 | 2012 |
El comportamiento del consumidor de alimentos ecológicos en España: un estudio exploratorio a partir de variables sociodemográficas y económicas MV Zamora, MP Rosa, FJT Ruíz Conocimiento, innovación y emprendedores: camino al futuro, 169, 2007 | 31 | 2007 |
Los factores impulsores e inhibidores del consumo de alimentos ecológicos en España. El caso del aceite de oliva MV Zamora, MP Rosa, FJT Ruiz, EMM Armenteros Interciencia 36 (3), 178-184, 2011 | 26 | 2011 |
You are what you eat: The relationship between values and organic food consumption M Vega-Zamora, M Parras-Rosa, FJ Torres-Ruiz Sustainability 12 (9), 3900, 2020 | 25 | 2020 |
Posicionamiento de envases en el mercado del aceite de oliva virgen extra: un estudio exploratorio M Parras-Rosa, M Vega-Zamora, FJ Torres-Ruiz, ... ITEA 109, 107-123, 2013 | 23 | 2013 |
El comportamiento del consumidor de aceite de oliva virgen extra ecológico en España. Un estudio exploratorio M Vega-Zamora Agroalimentaria 19 (37), 51-60, 2013 | 21 | 2013 |
El aceite de oliva como elemento nuclear para el desarrollo del turismo EMM Armenteros, FJT Ruíz, MP Rosa, MV Zamora Turismo Gastronómico: Estrategias de marketing y experiencias de éxito, 191-220, 2011 | 21 | 2011 |
Key determinants of organic food consumption: The case of olive oil in Spain M Vega-Zamora, FJ Torres-Ruiz, M Parras-Rosa HortScience 53 (8), 1172-1178, 2018 | 17 | 2018 |
Efectos del envase en la percepción de calidad de los aceites de oliva en un contexto de prueba FJT Ruiz, EMM Armenteros, MV Zamora, MG Salcedo Revista de Estudios Empresariales. Segunda época, 2010 | 12 | 2010 |
La transmisión de precios en la cadena española del aceite de oliva virgen extra M Gutiérrez-Salcedo, M Vega-Zamora, FAG Torraleja, FJT Ruiz Revista Española de Estudios Agrosociales y Pesqueros 240, 77-107, 2015 | 11 | 2015 |
Un modelo explicativo del comportamiento del consumidor de aceite de oliva ecológico en España MV Zamora Universidad de Jaén, 2011 | 11 | 2011 |
El sobreprecio del aceite de oliva ecologico frente al del conventional a nivel minorista, como factor explicativo de su escasa cuota de ventas en Espana M Rosa, M Zamora, M Salcedo Revista española de estudios agrosociales y pesqueros, 145-160, 2011 | 9 | 2011 |