Treatment of cheese whey wastewater using an expanded granular sludge bed (EGSB) bioreactor with biomethane production A Cruz-Salomón, E Ríos-Valdovinos, F Pola-Albores, S Lagunas-Rivera, ... Processes 8 (8), 931, 2020 | 29 | 2020 |
Banana waste-to-energy valorization by microbial fuel cell coupled with anaerobic digestion NI Rincón-Catalán, A Cruz-Salomón, PJ Sebastian, S Pérez-Fabiel, ... Processes 10 (8), 1552, 2022 | 22 | 2022 |
Evaluación del efecto antibacteriano de extractos de ocho plantas del estado de Chiapas JA Castillo Archila, GN Trejo Diaz, A Caballero Roque, ... Universidad de Ciencias y Artes de Chiapas, 2016 | 9 | 2016 |
Edible coating based on banana starch and chitosan for postharvest conservation of guava ME Domínguez‐Espinosa, A Fuentes‐Ruíz, A Arreola‐González, ... Journal of Food Processing and Preservation 46 (1), e16154, 2022 | 7 | 2022 |
Syntrophy between bacteria and archaea enhances methane production in an EGSB bioreactor fed by cheese whey wastewater ME Domínguez-Espinosa, A Cruz-Salomón, JA Ramírez de León, ... Frontiers in Sustainable Food Systems 7, 1244691, 2023 | 1 | 2023 |
Sustainable Ice Cream Base: Harnessing Mango Seed Kernel (Mangifera indica L. var. Tommy Atkins) Waste and Cheese Whey PG Trejo-Flores, LA Santiago-Rodríguez, ME Domínguez-Espinosa, ... Sustainability 15 (19), 14583, 2023 | 1 | 2023 |
Cálculo y diseño de dos secadores solares con sistema fotovoltaico para deshidratación de alimentos MA Morales Ovando, ME Dominguez Espinosa Universidad de Ciencias y Artes de Chiapas, 2016 | 1 | 2016 |
Diseño y evaluación de un recubrimiento comestible para alargar la vida de anaquel de Guayaba (Psidium guajava L) A Fuentes-Ruiz, A Arreola-González, M Domínguez-Espinosa, ... MEMORIAS, 60, 0 | | |