Prácticas curativas y plantas medicinales: un acercamiento a la etnomedicina de San Nicolás, México MCC Mejía, LW Olascoaga, SM Pérez, FH Tapia Cuadernos Geográficos 56 (2), 26-47, 2017 | 68 | 2017 |
Exploring the perception of Mexican urban consumers toward functional foods using the Free Word Association technique E Rojas‐Rivas, A Espinoza‐Ortega, CG Martínez‐García, ... Journal of Sensory Studies 33 (5), e12439, 2018 | 54 | 2018 |
Consumers’ perception of amaranth in Mexico: A traditional food with characteristics of functional foods E Rojas-Rivas, A Espinoza-Ortega, H Thomé-Ortiz, S Moctezuma-Pérez British Food Journal 121 (6), 1190-1202, 2019 | 51 | 2019 |
Una aproximación a las sociedades rurales de México desde el concepto de aprendizaje vicario S Moctezuma Pérez LiminaR 15 (2), 169-178, 2017 | 49 | 2017 |
Understanding consumers' perception and consumption motives towards amaranth in Mexico using the Pierre Bourdieu's theoretical concept of Habitus E Rojas-Rivas, A Espinoza-Ortega, H Thomé-Ortíz, S Moctezuma-Pérez, ... Appetite 139, 180-188, 2019 | 47 | 2019 |
Una aproximación al estudio del sistema agrícola de huertos desde la antropología S Moctezuma Pérez Ciencia y sociedad, 2010 | 45 | 2010 |
Conocimiento ecológico tradicional de la biodiversidad de bosques en una comunidad matlatzinca, México L Millán-Rojas, TT Arteaga-Reyes, S Moctezuma-Pérez, ... Ambiente y Desarrollo 20 (38), 111-124, 2016 | 42 | 2016 |
Perception of traditional foods in societies in transition: The maize tortilla in Mexico LP Sánchez‐Vega, A Espinoza‐Ortega, H Thomé‐Ortiz, ... Journal of Sensory Studies 36 (2), e12635, 2021 | 35 | 2021 |
Identidad digital M Pérez Telos 91, 55-58, 2012 | 34 | 2012 |
Cambios en la biodiversidad de los huertos familiares en una comunidad del suroeste de Tlaxcala S Moctezuma Pérez Sociedad y ambiente 1 (4), 4-22, 2014 | 25* | 2014 |
Empresa y familia en México. Una visión desde la antropología SM Pérez Alteridades 22 (43), 195-197, 2012 | 21 | 2012 |
Consumers’ perception of different types of food markets in Mexico SY Escobar‐López, A Espinoza‐Ortega, S Moctezuma‐Pérez, ... International Journal of Consumer Studies 46 (1), 147-160, 2022 | 19 | 2022 |
Generation of pest resistant, diploid potato germplasm with short-day adaptation from diverse genetic stocks W KN, M Orrillo, S Vega, AM Golmirzaie, S Perez, J Crusado, W JA Japanese Journal of Breeding 46 (4), 329-336, 1996 | 19 | 1996 |
Factores que intervienen en la migración de indígenas totonacos de Veracruz S Moctezuma-Pérez Ra Ximhai 7 (3), 415-425, 2011 | 17 | 2011 |
Aportes alimenticios de los agroecosistemas tradicionales en el México rural S Moctezuma Pérez, JM Pérez Sánchez, MG Rivera Herrejón En Padilla Loredo, Silvia, La crisis alimentaria y la salud en México …, 2015 | 16 | 2015 |
Gastronomic diversity of wild edible mushrooms in the Mexican cuisine S Molina-Castillo, A Espinoza-Ortega, H Thomé-Ortiz, ... International Journal of Gastronomy and Food Science 31, 100652, 2023 | 15 | 2023 |
Espacios productivos y roles domésticos en granjas de leche en pequeña escala en México ME Ruiz-Torres, S Moctezuma-Pérez, CM Arriaga-Jordán, ... Agricultura, sociedad y desarrollo 14 (3), 367-381, 2017 | 15 | 2017 |
San Francisco Tepeyanco, ambiente, cultura y agricultura S Moctezuma Pérez Universidad Iberoamericana, 2013 | 15 | 2013 |
Testing yield of diploid potato breeding lines for cultivar development W KN, M Orrillo, S Perez, J Crusadol, W JA Japanese Journal of Breeding 46 (3), 245-249, 1996 | 15 | 1996 |
Identidad y migración rural: Un enfoque fenomenológico FJ Rodríguez, S Moctezuma, HT Ortiz Estudios fronterizos 20, 2019 | 14 | 2019 |